Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vardagen knackar på

Samtidigt som löven ändrar färg från grönt till gult och rött, så ändras också min och hundarnas vardag. Från månader med massor av tid och olika projekt, tillbaka i vardagens vanliga lunk igen med begränsad tid till träning. Jobbet tar det mesta av min tid vi försöker ntýttja all ledig tid jag har. 

Promenader/cykeltur med 1 hund i taget = frihet att kunna springa fritt, sträcka ut löpsteget och sniffa i dikena. Jag har sagt det förr, det är en sån skön känsla att se dem turas om att gå fint bredvid mig, springa runt omkring mig och komma på inkallning. Suki har på en månad rymt efter en hjort ( brytkommandot funkade inte, jobbar vidare på det), men hon var bara borta ett par minuter, sprang ifatt mig när jag ropade och visslade (överraskande bra), så jag kopplade henne inte utan bara knatade på som om inget hade hänt. Ninja drog också iväg en gång efter en hare när vi var ute och cyklade. Den gången lyckades jag avbryta hennes rush efter 75 m och när hon kom tillbaka fick hon massor av beröm och så cyklade vi vidare, utan koppel. Ninja gör mig hoppfull.

Att  bara kunna ha dem lösa i dagsljus (de blir helt galna när skymningen faller) och under kontrollerade former, en hund i taget, är lite frustrerande, men bättre det, än inte kunna ha dem lösa alls. Drömmen är att kunna ha dem båda lösa samtidigt.

Häng med oss!

Malin, Suki Ninja

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: